Produse de sezon

decembrie 2015

Gusturile din copilărie, atât de dragi tuturor, ne-au determinat să pregătim pentru clienții noștri câteva preparate care, cu siguranță, după ce sunt consumate, vor aminti de gusturile de demult, când “tăiatul porcului” și prepararea acestuia, erau o adevărată sărbătoare în casele ardelenilor.

Tobă de casă – preparată din cap de porc, șorici, gușă, sare, piper și usturoi.

Caltaboș sau maioș, cum i se spune in Ardeal (un regionalism care, ca și denumire, vine din popularul ficat de porc care mai este numit și “mai”) – este preparat din ficat, slănină, carne de la gât, sare, piper, cimbru, ceapă prăjită.

Sângerete afumat – un preparat special, făcut din carne de la gât, tăiată cuburi la cuțit, slănină, gușă, sânge sau plasmă, sare, piper, cimbru și rozmarin. Cu un gust inconfundabil, sângeretele este îndrăgit de gurmanzi și nu numai.

Mușchi file de casă – obținut din cotletul de porc fără os sau “pecia”, cum i se spune în Ardeal și în Banat, tăvălit prin saramură și apoi uscat și afumat atât cât trebuie.

Ceafă afumată de casă – produsă similar cu mușchiul file de casă, ceafa oferă o altă textură a cărnii, find mai grasă și mai bine afumată.

Mușchi țigănesc – o combinație între cotletul fără os și ceafa fără os, tăvălite prin saramură și piper și afumate bine. Este o combinație reușită pentru cei pretențioși.

Nu am uitat de slănina ardelenească și de jumări, prăjite atât cât trebuie, și masa de Crăciun este gata.

Servite cu pâine neagră cu semințe, cu ceapă, muștar, sau cu orice poftește fiecare, preparatele noastre merg direct la suflet și aduc aminte de magia meselor tradiționale din copilărie.

Vă dorim Poftă bună!

Mai aproape de tine

octombrie 2015

Vino în magazinele Agra’s!

Te așteptăm cu produse pentru toate gusturile, oferte speciale și mezeluri domnești proaspete în fiecare zi!

Magazinele noastre sunt deschise zilnic, de luni până sâmbătă între orele 7-22, iar duminica între orele 8-22.

Modernizare și extindere capacitate producție

septembrie 2015

Începând cu anul 2015, unitatea noastră de producție din Alba Iulia a intrat într-un proces de modernizare, extindere și îmbunătățire a facilităților de producție.

În luna noiembrie 2015 am finalizat proiectul de modernizare a zonei de livrare marfă și a depozitului de condimente. În perioada ianuarie-februarie 2016 avem în plan construcția unui spațiu nou de climatizare pentru produsele crud-uscate, care va continua cu mărirea capacității zonei de tratament termic, planificată pentru luna martie 2016. Modernizarea zonei de specialități este planificată tot pentru anul 2016. Aceste proiecte de modernizare și extindere vor aduce îmbunătățiri în cadrul proceselor de producție și totodată, ne vor ajuta să creștem capacitatea actuală de producție.

Sus

Sediul Central

Str. Biruinței Nr. 25, Oarda, Alba Iulia, jud. Alba

tel.: +40 258 81 17 14; fax: +40 258 81 28 79

agras@mezeluridomnesti.ro

office@agras.ro

Depozit Regional

Splaiul Unirii Nr. 162, Sector 4, București

tel.: +40 732 90 01 10

bucuresti@mezeluridomnesti.ro


Politica protectia datelor

Ne găsești pe

Copyright © 2015 Agra's S.A. Toate drepturile rezervate. | Termeni și condiții

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Formular trimis